Bouwservice Keltjens | Service
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Service

Advies

Bouwadvies gaat veel samen met het ontwerp traject. Onder advies valt ook de dienstverlening in de vorm van project- of bouwbegeleiding, hierin wordt alles voor maar ook tijdens de uitvoering van het bouwplan gecoordineerd om het eindresultaat, zorgeloos en geheel naar wens van de klant te realiseren.

Ontwerp

Van het eerste schetsontwerp tot en met de bestektekeningen voor op de bouw. Voor de aannemer en gemeente worden de technische tekeningen en berekeningen verzorgd. Voor u als klant worden de bouwplannen met behulp van 3D aanzichten of maquette zo visueel mogelijk gepresenteerd. Hierdoor ziet u wat bepaalde elementen met uw ontwerp doen en kunnen er tijdig wijzigingen worden doorgevoerd.

Uitvoering

Het aannemersvak, waarin de gehele uitvoering tot in de afwerkingsdetails onze zorg is. Hier kan in overeenstemming met de klant de gehele uitvoering worden verzorgd. Van de ruwbouw tot en met de laatste hand aan de afwerking en alle werkzaamheden daartussen in.

Bouwkundig rapport

Bij het kopen van een woning ouder dan 30 jaar, wordt vaker niet stil gestaan bij mogelijke (verborgen) gebreken of achterstallig onderhoud. Dit resulteert vaker na de koop van de woning tot onaangename verrassingen. Een bouwkundig rapport kan u dan vele kosten besparen en u een sterkere positie bieden als kopende partij, maar ook een veilige en zekere positie als verkopende partij.

Vrijblijvend contact opnemen?